Tuotteet

Rumpuhiottu: aventuriini persikka S

Ei Arvostelut
Hinta: 1,00 €
Myyntihinta: 1,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 0,81 €
ALV määrä: 0,19 €
Myyntihinta: 1,00 €
Persikka-aventuriini on uhkapelurin ja kuiskaajan kivi. Se tuo kantajalleen hyvää onnea uhkapeleissä, uralla ja rakkaudessa, sekä rauhallisuutta sisäistä rauhaa etsivälle meditoijalle. Persikka-avent..
Takaisin: 2. Sakraalichakra

Persikka-aventuriini on uhkapelurin ja kuiskaajan kivi. Se tuo kantajalleen hyvää onnea uhkapeleissä, uralla ja rakkaudessa, sekä rauhallisuutta sisäistä rauhaa etsivälle meditoijalle.

Persikka-aventuriini tuo johtajassa esille hänen parhaat puolensa, kuten päättäväisyyden. Se auttaa hajottamaan negatiivisia tunteita, hiljentämään sisäisen äänekkään arvostelijan ja rauhoittaa vihaa ja ärsyttävyyttä. Tämä kivi tuo apua ujouteen ja ahdistukseen tuomalla arvokkuutta, läsnäoloa ja rauhallisuutta. Se auttaa näkemään vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia varsinkin toisten esittämissä asioissa. Persikka-aventuriini tasoittaa mielentilaa ja parantaa havainnoitikykyä ja luovuutta. Tunnetasolla tämä kivi on monitasoinen parantaja. Se auttaa elämään omassa sydämessä, se lohduttaa, parantaa sydänsuruja ja harmonisoi kantajaansa.

Persikka-aventuriini lisää sakraalichakran energiaa ja suojelee sydänchakraa psyykkisiltä vampyyreilta. Meditoitaessa sen parhaat puolet tulevat esiin heille, jotka etsivät hiljaisuuta ja omaa sisäistä keskusta. Tuo apua unettomuuteen rauhoittamalla tunnetiloja.

Rumpuhiotut kivet ovat pieniä kiviä, yleensä 1-5cm halkaisijaltaan. Rumpuhiotut kivet ovat nimensä mukaan hiottuja kiviä sitä varten suunnitellussa rummussa, jossa kiviä pyöritetään kunnes ne ovat kiiltäviä ja sileitä. Rumpuun täytetään yleensä saman kovuisia kiviä, jotta ne hioutuisivat mahdollisimman tasaisesti.

Tuotteen mitat (p*l*s): 20*15*15 mm. Paino n. 10g.
Chakra: sakraalichakra
Horoskooppimerkki:
Elementti:
Kovuus: 6.5
Planeetta:Lähde: Internet

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top