Tuotteet

Chakrakivi: aventuriini violetti

Ei Arvostelut
Hinta: 3,00 €
Myyntihinta: 3,00 €
Myyntihinta ilman ALV: 2,42 €
ALV määrä: 0,58 €
Myyntihinta: 3,00 €
Violetti aventuriini pitää sisällään kaikki aventuriinien ylleiset ominaisuudet. Tämän lisäksi violetti aventuriini tasapainottaa tunteita, sekä auttaa löytämään oman tarkoituksen ja polun. Violetti aventuriini tukee rehellisyyttä itseään kohtaan..
Takaisin: 1. Juurichakra

Violetti aventuriini pitää sisällään kaikki aventuriinien ylleiset ominaisuudet. Tämän lisäksi violetti aventuriini tasapainottaa tunteita, sekä auttaa löytämään oman tarkoituksen ja polun. Violetti aventuriini tukee rehellisyyttä itseään kohtaan. Se helpottaa masennusta ja lisää motivaatiota.

Aventuriini on erittäin positiivinen kivi. Aventuriinin imee itseensä sähkömagneettista säteilyä ja suojaa ympäristön saasteilta. Aventuriini suojaa sydänenergioita energiavampyyreilta ja tuo yhteen älyn sekä tunteen. Tämä kivi tasoittaa mielentiloja ja tuo tietoisuuteen vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Aventuriini auttaa tunnekehoa parantumaan ja kantajaansa elämään omassa sydämessään.
Aventuriinissa on usein mukana myös hematiittia, joka näkyy kiveä käännellessä hopeisina ”hileinä”. Se on sydänchakran kivi, mutta hematiitin vuoksi myös maadoittaa. Aventuriinin energia saattaa tuntua hieman raskaalle, mutta energioiden kiertäessä tehokkaasti, se tuo tähän tasoittavaa vaikutusta.

Chakrakivet ovat kiviä, jotka kokonsa puolesta soveltuvat hyvin pidettäviksi hoitoina chakrojen päällä. Chakrakivet soveltuvat myös pienemmän kokonsa vuoksi helposti mukana kuljetettaviksi, esimerkiksi taskussa, tai käsilaukussa. Kivien voimat ovat edelleen samoja, olipa kivi sitten chakrakivi, huolikivi, tai kämmenkivi.

Tuotteen mitat n. (p*l*s): 30*20*6 mm. Paino n. 9g.
Chakra: juurichakra, sydänchakra
Horoskooppimerkki:
Elementti:
Kovuus: 7
Planeetta:

Lähde: Internet

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top