Tuotteet

Usein kysytyt kysymykset

K: Miksi maksuvaihtoehtoja on vain tilisiirto ja PayPal?

V: Jokainen maksutapa maksaa verkkokaupan pitäjälle, poislukien tilisiirto. Maksut ovat joko prosentuaalisia, kiinteitä, tai näiden sekotuksia. Tämä on siis puhtaasti kustannuskysymys. Pyrin jatkossa lisäämään kauppaan myös muita maksuvaihtoehtoja heti, kun se vain kustannusmielessä on järkevää.

K: Onko tilisiirto turvallista?

V: Tilisiirto on minun kannaltani turvallista. Aloitan tuotteiden käsittelyn vasta summan näkyessä tililläni. Asiakas joutuu tilisiirrossa ottamaan pienen riskin ja miettimään tämän kaupan turvallisuutta suhteessa maksamaansa summaan. Kannattaa kuitenkin aina muistaa, että mikäli ottaisin vain rahat, enkä lähettäisi tuotteita, syyllistyisin petokseen. Tarkoitukseni on kuitenkin auttaa ihmisiä, eikä huijata rahaa. Kannattaa kuunnella omaa sydäntä. Mitä se sanoo..?

K: Mille etähoito tuntuu?

V: Etähoidon tunteminen on hyvin yksilöllistä. Joku saattaa tuntea paineen tuntua eripuolilla kehoa, lämpimän aallon, rakkautta, rauhallisuutta, surullisuutta jne. Joku saattaa lähteä matkalle syvälle sisimpäänsä, tai kauaksi avaruuteen. Joku taas ei tunne mitään erikoista. Saatat nähdä myös omia enkeleitäsi, oppaitasi, tai rajan taakse siirtyneitä rakkaitasi. Mitä ikinä koetkaan, on se kaikki sinulla parhaaksesi. Mitä paremmin hoitajan ja hoidettavan sielu resonoi samoilla "säteillä", sitä paremmin hoito onnistuu. Säteistä voit lukea lisää esimerkiksi täältä.

K: Auttaako etäenergisointi kipeään selkääni?

V: Universumin lähteestä tuleva energia auttaa aina siellä, missä sitä kulloinkin eniten tarvitaan. Selkäkipusi saattaa johtua jostain lapsuutesi tapahtumasta, jota et ole saanut käsiteltyä. Ajan kuluessa tämä ikävä muisto saattaa muuttua fyysiseksi kivuksi jossain kohtaa kehoasi. Energisonti ei siis välttämättä auta heti kipeään selkääsi, mutta se auttaa sinua siellä, missä sillä hetkellä tarvitset eniten apua.

K: Voisinko saada sinulta apua esim. tupakasta irtipääsemiseen?

V: Jos todella haluat päästä irti tupakasta, voin Sinua auttaa. Mikäli kuitenkin etsit vain "oikotietä", ja yrität vierittää lopettamisen jonkun muun, kuin itsesi harteille, niin vastaukseni on: En. Jokaisen meistä on itse otettava vastuu elämästämme ja päätöksistämme. Mutta jos teemme päätösen lopettaa esim. tupakointi ihan aikuisten oikeasti, niin päätöksiä tukemaan on mahdollista saada apua. Parhaimman avun erilaisten riippuvuuksien hoitoon tarjoavat kristallit. Kristallit kykenevät helposti "varastoimaan" niihin ohjelmoidun koodin, esimerkiksi juuri "avun tupakoinnin lopettamiseen". Mikäli tarvitset siis apua vaikka tuon tupakoinnin lopettamiseen, niin valitse ostoskoriisi kristalli ja pyydä siihen ohjelmointi helpottamaan tupakoinnin lopettamista. Kaikkiin kaupastani ostettuihin tuotteisiin saat halutessasi ohjelmoinnin oston yhteydessä ilmaiseksi.

K: Mitä kivien ”puhdistus ja energisointi” tarkoittaa?

V: Kivet pitävät sisällään erilaisia energioita, jotka ovat tyypillisesti riippuvaisia kyseisen kiven ominaisuuksista. Koska kivet ovat energisiä ”olentoja”, ne reagoivat niitä käsitelleisiin ihmisiin ja energisiin kenttiin luovuttaen, tai vastaanottaen energioita. Tämän seurauksena ne saattavat minulle tullessaan sisältää energioita, jotka eivät ole tuleville omistajilleen ”korkeimmaksi parhaaksi”. Tästä syystä asiakkaan näin halutessaan puhdistan kivet kaikesta niihin matkan aikana tarttuneista vieraista energioista. Tämän jälkeen pyydän Universumia, enkeleitä ja kaikkia Rakkauden Valon Olentoja nostamaan kivien värähtelyn Suurimmalle Sallitulle tasolle, Suurimmalla Sallitulla Voimalla, Määrällä ja Laadulla, Suuren Suunnitelman Mukaisesti ja uuden omistajan Korkeimmaksi Parhaaksi. Näin siis palautan kivelle sen omat ominaisuudet suurimmalle mahdolliselle tasolle. Jokaisen tilauksen kivet puhdistetaan ja energisoidaan aina vasta tilauksen pakkaamisen yhteydessä.

K: Juuri ostamani kivi meni halki pudottuaan lattialle :(

V: Kaikki on hyvin. Kivien rikki meneminen on tyypillistä kiville, jotka ovat ”tehneet tehtävänsä”. Se on kivimaailman tapa ilmoittaa onnistuneesta hoitamisesta ja jonkin Sinua vaivanneen irti päästämisestä ja paranemisesta. Nopein tietämäni kiven halkeaminen on n. 2 tuntia siitä, kun käyttäjä otti riipuksen käyttöönsä. Se vain "kolahti" mukiin ja halkesi. Miten hassua onkaan, että joskus kivet vain ”luiskahtavat” käsistä, tai kolahtavat johonkin ja menevät rikki.. Iloitse tästä :)

K: Mitä kivien nimissä olevat kirjaimet tarkoittavat?

V: Kivien nimissä esiintyvät kirjaimet kuvaavat kivien kokoa. Kivien koot ovat karkeasti luokiteltu seuraavasti:

XS = 0,5-1cm

S = 1-2 cm

M = 2-2,5cm

L = 2,5-3cm

XL = 3-4 cm

XXL = 4-5 cm

3XL = 5-6 cm

4XL = 6-7 cm

5XL = 7-8 cm

6XL = 9-10 cm

7XL = 10-11 cm

8XL = 11-12 cm

9XL = 12-13 cm

10XL = 13-14 cm

Teksti "EXTRA" kuvaa kiven laatuluokkaa. Extra-merkintä kuvaa kiven kuuluvan laatuominaisuuksiltaan korkeaan luokkaan.

Otathan huomioon, että ilmoitettu koko on aina viitteellinen ja kuvaa kivien keskimääräistä kokoa.

Tuotteet

Ota yhteyttä

Parhaiten saat minuun yhteyden laittamalla viestiä lomakkeella, tai sähköpostilla: kauppa@parantavatkivet.com

Tutustu

https://www.facebookbrand.com/img/assets/asset.facebook.logo.lg.png

Top